Колеги, не знам дали във вашия раздел е тука мястото, но днес видях на пътя до Обзор една "разграбена" Варненска 155-ца..... Ако е на някой колега, който е пострадал там на пътя със съжаление мога да му кажа че от колата доста неща са изчезнали...
Известие
Collapse
No announcement yet.
една "разграбена" Варненска 155-ца...
Collapse
X
-
Тъжна гледка... Кара ме да се върна 4-5 години назад, когато една сутрин излизам на улицата и гледам Типо-то на баща ми легнало "по корем", някой му беше свил гумите...Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
-
.
тази кола най-вероятно е на един човек с който се запознах случайно в Равда.той ме видя с мойта и взе да ми разказва за неговата кола.доколкото разбрах от него а както и виждам от снимката е претърпял злополука.от което колата не може да се движи на собствен ход,затова я оставил там.искали му и много пари за пътна помощ,а само той работел от семейството му и не може да си позволи нито да я прибере нито да я поправи.като го гледах как оглежда мойта и ми говори че един ден и неговата ще бъде съживена...,незнам как и колко ще му коства тази кола.пази боже!Last edited by arieca155; d.m.y г., 07:47.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение.като го гледах как оглежда мойта и ми говори че един ден и неговата ще бъде съживена...,незнам как и колко ще му коства тази кола.пази боже!
Comment
-
на влизане в Обзорв Петък ми предстои отново за незнам си кой път да видя тази ужасяваща гледка.Иначе и аз и бях метнал око за някой друг чарколяк ама като не се знае кой и е чорбаджията!
Last edited by qkimov; d.m.y г., 20:04.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениена влизане в Обзорв Петък ми предстои отново за незнам си кой път да видя тази ужасяваща гледка.Иначе и аз и бях метнал око за някой друг чарколяк ама като не се знае кой и е чорбаджията!
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment